Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Rychle objasněná krádež

LITOMĚŘICE – K činu se doznala. 

Až dvouleté vězení hrozí 27leté ženě z Roudnice nad Labem, která je podezřelá ze spáchání trestného činu neoprávněné opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku. Podezřelá se zmocnila odložené tašky s peněženkou a finanční hotovostí a dalšími osobními věcmi, kterou si počátkem února v jednom z roudnických obchodů zapomněl její majitel. Policistům se podařilo na základě operativního šetření „novou majitelku“ tašky vypátrat. Žena se k činu doznala a téměř všechny odcizené věci vrátila. Chyběla finanční hotovost, kterou již stihla využít pro svou potřebu.

 

Kolo změnilo majitele

Oznámení o krádeži jízdního kola přijali v uplynulých dnech litoměřičtí policisté. Kolo zmizelo před obchodem v obci Křešice, kde jej nechala na několik minut odložené a nezajištěné jeho majitelka. Hodnota bicyklu je vyčíslena na více než 14 tisíc korun. Ve věci byly zahájeny úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestného činu krádeže.

 

Okradena při zkoušení bot

Ve středu v dopoledních hodinách byla v jedné z litoměřických prodejen okradena zákaznice. Neznámý pachatel využil nestřeženého okamžiku, když si poškozená zkoušela v prodejně obuv. Nepozorovaně si přivlastnil její kabelku s osobními doklady a finanční hotovostí. Poškozená vyčíslila celkovou škodu na 10 tisíc korun. Po neznámém pachateli a odcizených věcech policisté pátrají.

 

 

Litoměřice, 17. 2. 2017, nprap. Pavla Kofrová

Oddělení tisku a prevence

tel.: +420 974 436 207

e-mail: krpulk.kr.pis.lt@pcr.cz

vytisknout  e-mailem