Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Moravskoslezský kraj název

Policie České republiky – KŘP Moravskoslezského kraje

Rozbili dveře do prodejny, poničili dvě auta

NOVOJIČÍNSKO- události 

Podezřelé muže zadržel policista v čase svého volna se sousedem.
Z přečinu poškození cizí věci jsou podezřelí dva 17 letí mladíci, kteří dne 26. října v podnapilém stavu na ul. Horní ve Frenštátě pod Radhoštěm poškodili okenní výplně zaparkovaných automobilů a skleněnou výplň dveří prodejny.
Jejich jednání si všiml vlastník jednoho z přilehlých domů. Jelikož mu nebylo lhostejné, že ničí majetek, přivolal na pomoc dalšího souseda, policistu, který byl v tom čase mimo pracovní dobu. Společně pak oba agresivní mladíky zadrželi do doby příjezdu policejní hlídky.
Svým nevhodným jednáním způsobili poškozeným vlastníkům automobilů a provozovny škodu přesahující 10 tisíc korun. S ohledem k jejich věku a podnapilosti si oba zadržené výtečníky vyzvedli z policejní služebny jejich rodiče.
 
Boural se třemi promile
Opilý 23letý řidič s více jak třemi promile, boural do zaparkovaných vozidel
V Jistebníku v podvečerních hodinách 28.10.2014, si počínal natolik neopatrně, že se svým vozidlem při parkování naboural do stojících automobilů. Do prvního z nich narazil tak silně, že jej odrazil na vozidlo před ním stojící. Škoda na vozidlech přesáhla předběžně 20tisíc korun. Ke zranění osob nedošlo. Opilý řidič je podezřelý ze spáchání přečinu ohrožení pod vlivem návykové látky.
Tisková zpráva ze dne 30. října 2014
por. Mgr. Petr Gřes
komisař / skupina tisku a prevence / Nový Jičín

vytisknout  e-mailem