Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Rozbil kameru, čidlo na světlo a z místa odešel. Podobu pachatele zachytily nainstalované kamery. Žádáme tak veřejnost o pomoc při jeho ztotožnění.

BENEŠOVSKO – Muži za jeho protiprávní jednání hrozí až jeden rok za mřížemi. 

Benešovští policisté pátrají po pachateli, který se v neděli 6. srpna letošního roku kolem třetí hodiny ranní dopustil v Benešově protiprávního jednání. U vstupních dveří jednoho z domu v Tyršově ulici poškodil nade dveřmi kameru a pohybové čidlo na světlo. Po tomto činu odešel z místa pryč.

Po pachateli tak policisté v současné době pátrají. Jeho podobu zachytily nainstalované kamery. Jedná se o muže zhruba ve věku 40let, střední štíhlé postavy, světlé pleti. Na hlavě má krátce střižené vlasy, na temeni hlavy kouty a prořídlé vlasy. V době spáchání byl oblečen do kostkované košile s krátkým rukávem (bílá košile s tmavými pruhy). Na nohou měl kostkované kraťasy ke kolenům v barvách bílé, tmavé a červené. Obut byl do sportovních bot. Muž je podezřelý z přečinu poškození cizí věci, za což mu hrozí  trest  odnětí svobody až na jeden rok, zákaz činnosti nebo propadnutí věci nebo jiné majetkové hodnoty.

Jelikož není známá totožnost pachatele, obracejí se policisté na širokou veřejnost se žádostí o pomoc. Uvítají jakékoliv informace jak k osobě pachatele, tak k činu samotnému. Veškeré poznatky přijmou buď osobně na policejní služebně v Benešově, anebo prostřednictvím telefonního čísla 974 871 700. Využít můžete také linku tísňového volání 158.

prap. Bc. Veronika Čermáková
tisková mluvčí
P ČR Benešov
22. srpna 2017

Odkazy do noveho okna

podezřelý muž

podezřelý muž 

Detailní náhled

podezřelý muž

podezřelý muž 

Detailní náhled

podezřelý muž

podezřelý muž 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem