Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
hl. m. Praha název

Policie České republiky – KŘP hlavního města Prahy

AKTUALIZACE - Rodinná tragédie na Hájích

Pražští kriminalisté vyšetřují okolnosti dvojnásobné vraždy. 

Krátce po půlnoci byli policisté přivoláni do Mendelovy ulice v Praze 4, kde obyvatele jednoho z bytů v 7. patře měl ohrožovat muž pistolí. Podle prvotních informací do bytu 67letých manželů vstoupil bývalý zeť a ohrožoval nejen je, ale i svou bývalou manželku. Ženě se naštěstí podařilo z bytu utéct. Policisté po vstupu do bytu nalezli oba starší manžele bez známek života. Veškeré indicie nasvědčovaly tomu, že se oba stali obětí násilného trestného činu. Vyšetřování případu si tak okamžitě převzali kriminalisté prvního oddělení krajského ředitelství policie.

Po podezřelém 43letém útočníkovi začali téměř okamžitě pátrat policisté v celé Praze i Středočeském kraji. S ohledem na skutečnost, že hledaný muž může být ozbrojen, byla do akce nasazena i zásahová jednotka.

AKTUALIZACE:

Rozsáhlá pátrací akce, do které se zapojily desítky policistů a kriminalistů, přinesla krátce po 6. hodině ranní  kýžený výsledek. V jedné z obcí Středočeského kraje byl hledaný muž zásahovou jednotkou nalezen. Podle prvotních informací podezřelý spáchal sebevraždu.

Okolnosti celého případu jsou nadále v šetření kriminalistů prvního oddělení.

mjr. Mgr. Andrea Zoulová - 6. dubna 2017

vytisknout  e-mailem