Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihomoravský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihomoravského kraje

Rizikový zápas bude opět pod zvýšeným dohledem policie

BRNO: Přibližně 300 policistů bude zajišťovat bezpečnost a veřejný pořádek ve městě. 

20:10

Bezpečnostní opatření bylo ukončeno bez dalšího narušení veřejného pořádku.

19:40

Bezprostředně po utkání policisté zajistili jednadvacetiletého fanouška Sparty, který se během utkání měl dopustit přestupku proti veřejnému pořádku, kdy si zakrýval obličej a ztěžoval svoji identifikaci. Mladik byl pod vlivem alkoholu a nadýchal 1,85 promile.

16:45

Sektor hostí obsadilo celkem asi tři sta  padesát fanoušků. Přesun na stadion proběhl bez jakéhokoliv narušení veřejného pořádku.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

V sobotu se bude na stadionu v ulici Srbské konat další z rizikových zápasů tentokrát mezi FC Zbrojovka Brno a AC Sparta Praha. V souvislosti s uvedeným utkáním připravují brněnští policisté bezpečnostní opatření. Přibližně tři stovky policistů budou zajišťovat bezpečnost a veřejný pořádek nejen v okolí stadionu, ale i v centru města a na příjezdových trasách. Do opatření bude nasazena Speciální pořádková jednotka, policejní psi i koně, kriminalisté a příslušníci dalších složek včetně antikonfliktního týmu. Na opatření se bude podílet a úzce spolupracovat s Policií ČR také necelá stovka strážníků městské policie.

Zvukový záznam: 2308.mp3

por. Andrea Cejnková, 23. srpna 2017

vytisknout  e-mailem