Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Řídil opilý

TEPLICKO - V dechu měl 1,7 promile alkoholu; Zmizel přímotop; Hledáme svědky nehod. 

Řídil opilý

     Až tři roky by mohl strávit ve vězení 36letý muž, kterého v Teplicích zastavili před půlnocí strážníci městské policie. Muž vykazoval známky požití alkoholu, což potvrdila i dechová zkouška, kterou provedli přivolaní policisté. Muži naměřili 1,7 promile alkoholu a po jeho vystřízlivění mu sdělili podezření z přečinu ohrožení pod vlivem návykové látky. Při rozhodování o druhu a výši trestu bude zřejmě hrát podstatnou roli i skutečnost, že byl za řízení pod vlivem alkoholu v posledních dvou letech už jednou odsouzen.

Zmizel přímotop

     Policisté pátrají po neznámém pachateli, který se v Teplicích vloupal do stavební buňky. Odnesl si elektrický přímotop a pokusil se vloupat i do sousední buňky, což se mu ale nepodařilo. Předběžná škoda byla vyčíslena na dva a půl tisíc korun, ve věci byly zahájeny úkony trestního řízení pro přečin krádeže, za který hrozí pachateli v případě dopadení až dvouletý trest odnětí svobody.

Hledáme svědky nehod

     Žádáme občany o podání svědectví v souvislosti s dopravní nehodou, ke které došlo v době od 12:00 hodin dne 29. září do 10:00 hodin dne 30. září 2019 v Novosedlicích, ul. Míru u domu č. p. 125. Neznámý řidič měl poškodit levé zpětné zrcátko zaparkovaného vozidla VW Passat, a aniž by učinil patřičná opatření daná zákonem, místo dopravní nehody opustil.

       K další nehodě mělo dojít kolem 19. hodiny dne 1. října 2019 v Duchcově, ul. Horská cesta u domu č. p. 1217/12. Nezjištěný řidič měl nabourat levou zadní část zaparkovaného vozidla Škoda Superb a z místa nehody ujet. Z dosavadního šetření vyplývá, že nehodu mohla zavinit neznámá řidička červeného vozidla Škoda (Fabia nebo Octavia).

     Veškeré poznatky k nehodám lze sdělit na Dopravní inspektorát Teplice, ul. Husitská 5, telefon 974 439 260, nebo na bezplatnou linku 158.

18. října 2019, por. Bc. Daniel Vítek

tiskový mluvčí

Oddělení tisku a prevence Teplice

tel. č. 974 439 207

email: krpulk.kr.pis.tp@pcr.cz

vytisknout  e-mailem