Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Řídil i přes zákaz

TEPLICKO - Za volantem neměl co dělat; Vandal poškodil auto; Krádež mědi. 

Řídil i přes zákaz

     Z přečinu maření výkonu úředního rozhodnutí a vykázání je podezřelý 41letý muž, kterého včera ráno zastavila v centru Teplic policejní hlídka. Při lustraci policisté zjistili, že má až do letošního června vysloven zákaz činnosti spočívající v zákazu řízení motorových vozidel. Tím, že si sedl za volant v době, kdy měl zakázáno řídit, se dopustil přečinu, za který by mohl skončit až na dva roky za mřížemi.

Vandal poškodil auto

     Trnovanští policisté pátrají po neznámém pachateli, který na ulici poškodil zaparkované auto.  Nezjištěným předmětem poškrábal karoserii osobního vozidla, majiteli způsobil škodu kolem 20 tisíc korun. V případě dopadení hrozí vandalovi za poškození cizí věci až dvouleté vězení.

Krádež mědi

     Policisté pátrají po neznámém pachateli, který v Řetenicích poškodil stykový transformátor u kolejí. Zloděj z něj odcizil měděné součástky a lana, čímž poškozené společnosti způsobil škodu kolem 13 tisíc korun, dalších čtyřicet tisíc bude stát uvedení transformátoru do původního stavu. V případě dopadení hrozí pachateli trestní stíhání pro přečiny krádeže a poškození cizí věci a až dvouleté vězení.

1. 2. 2018, por. Bc. Daniel Vítek

tiskový mluvčí

Oddělení tisku a prevence Teplice

tel. č. 974 439 207

email: krpulk.kr.pis.tp@pcr.cz

vytisknout  e-mailem