Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Řidička za svou jízdu skončila na policejní cele.

KLADENSKO - Po odcizení klíčů od vozidla vyjela pod vlivem alkoholu a způsobila dopravní nehodu. 

Policejní hlídky včerejšího večera ve čtvrtek 6. července 2017 vyjížděli k dopravní nehodě, kterou způsobila řidička v Kladně v ulici V. Nezvala.

Po jednadvacáté hodině žena v nestřeženém okamžiku odcizila svému partnerovi klíče od osobního vozidla, které se nacházely na stole v bytě. Po usednutí za volant se snažila s vozidlem odjet, ale již při couvání způsobila dopravní nehodu. Vzniklá škoda na vozidlech  byla předběžně vyčíslena na částku  10 000,-Kč. Poté co došlo k dopravní nehodě a poškození vozidel, pokusila se řidička z místa činu utéci. V daném okamžiku byla zadržena hlídkou městských strážníků.

Dále byla s podezřelou řidičkou provedena dechová zkouška, která byla pozitivní a naměřená hodnota byla necelé tři promile alkoholu v dechu. Na základě protiprávního jednání byla podezřelá  převezena policejní hlídkou na obvodní oddělení Kladno, kde byly provedeny prvotní úkony a následně byla eskortována do policejní cely.    

V současné době policisté případ nadále prošetřují a třiadvacetiletá žena z Kladna je podezřelá ze dvou trestných činů neoprávněné užívání vozidla a ohrožení pod vlivem návykové látky.

nprap. Jana Šteinerová

tisková mluvčí

P ČR  Kladno

7. července 2017

vytisknout  e-mailem