Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství policie kraje Vysočina

Policie České republiky – KŘP kraje Vysočina

Řidička při nehodě zemřela

TŘEBÍČSKO: Nehoda se stala časně ráno za obcí Vladislav 

V pátek 11. prosince ráno krátce před půl osmou jsme přijali na lince tísňového volání 158 oznámení o havárii osobního vozidla Citroen Xsara. Vozidlo bylo nalezeno havarované mimo komunikaci za svodidly u silnice I/23 za obcí Vladislav na Třebíčsku. Ve vozidle se nacházela mrtvá žena.

Složky integrovaného záchranného systému likvidovaly v pátek ráno následky dopravní nehody, která se stala ráno kolem půl sedmé na stejné silnici. Až se ráno venku rozednilo, záchranáři si všimili, že opodál pod silnicí ve svahu je havarované vozidlo, které nebylo do té doby ze silnice vidět. Když přispěchali k havarovanému vozidlu, zjistili, že uvnitř je bezvládné tělo ženy, která nejeví známky života. Motor vozidla byl chladný, proto bylo zřejmé, že dopravní nehoda se musela stát mnohem dříve než bylo auto nalezeno.

Na místo byly okamžitě vyslány policejní hlídky a silnice I/23 byla v době vyšetřování okolností nehody pro veškerý provoz zcela uzavřena. Policisté odkláněli provoz v obou směrech přes obec Smrk. Při vyšetřování policisté zjistili, že se nehoda stala v přesně nezjištěnou dobu v pátek v časných ranních hodinách. Pětatřicetiletá řidička jela s osobním vozidlem po silnici I/23 ve směru od Třebíče směrem k Náměšti nad Oslavou. Při projíždění levotočinou zatáčkou dostala na namrzlé vozovce smyk a vyjela mimo komunikaci. Ve svahu vedle silnice se vozidlo převrátilo na bok a poté narazilo střechou do stromů. Řidička utrpěla zranění neslučitelná se životem,  kterým na místě podlehla.  Další okolnosti tragické dopravní nehody vyšetřují kriminalisté oddělení obecné kriminality služby kriminální policie a vyšetřování územního odboru Třebíč.

mjr. JUDr. Dana Čírtková, tisková mluvčí

12. prosinec 2015

vytisknout  e-mailem