Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Řidiči způsobili dopravní nehodu a ujeli

BEROUNSKO – Pomozte při pátrání po neukázněných řidičích. 

Berounští policisté nyní pátrají po dvou neukázněných řidičích, kteří způsobili dopravní nehody a z místa činu ujeli, aniž by prokázali vzájemnou totožnost a sepsali záznam o dopravní nehodě, tak jak ukládá zákon. Obě dopravní nehody byly poškozenými majiteli oznámeny dne 12. října 2020 na linku 158. Při dopravních nehodách nedošlo k žádnému zranění osob.

K první dopravní nehodě došlo v pondělí 12. října 2020 v časovém rozmezí od 05.30 do 16.30 hodin v obci Hořovice v ulici Jabloňová na veřejně přístupném parkovišti za budovou místního domova pro seniory. Neznámý řidič dosud nezjištěného vozidla způsobil poškození pravé části osobního vozidla tovární značky Jeep Renegade, které bylo zaparkováno na tomto parkovišti. Vzniklá škoda činí předběžně 5 000,-Kč.

V druhém případě se stala dopravní nehoda téhož dne v době od 17.00 do 20.10 hodin v Plzeňské ulici v Berouně, a to na parkovacím stání u rodinného domu. Opět neznámý řidič v dosud nezjištěném vozidle poškodil v tomto případě levé přední zrcátko nákladního vozidla tovární značky Peugeot Boxer. Předběžně vzniklá škoda byla vyčíslena na částku 5 000,-Kč.

Aby se podařilo pachatele dopadnout, přivítali by policisté informace od případných svědků těchto událostí,  kteří v inkriminovaném čase mohli spatřit podezřelé řidiče při způsobení dopravních nehod, ať v obci Hořovice v Jabloňové ulici nebo v Plzeňské ulici v Berouně.  Poznatky, které by vedly k odhalení totožnosti pachatelů, kteří vozidla řídili nebo k popisu vozidel sdělte na  nejbližší policejní služebnu nebo na linku 158 a dopomozte k dopadení pachatelů.

nprap. Jana Šteinerová
tisková mluvčí
P ČR  Kladno
15. října  2020

vytisknout  e-mailem