Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihočeského kraje

Řidiči připravte se na dopravní komplikace

Jihočeský kraj - Rekonstrukce obchvatu Vodňan (od března do června) přinese pravděpodobně i přes objízdné trasy dopravní komplikace.  

Dopravní policisté Krajského policejního ředitelství Jihočeského kraje upozorňují řidiče na možné komplikace, zpoždění a kolony na páteřní komunikaci I/20 u Vodňan.

V souvislosti s rekonstrukcí přeložky či obchvatu Vodňan v době od 14. 3. 2016 do 27. 6. 2016 bude úplně uzavřen zhruba 6 km úsek této komunikace. Kompletní uzavírka se bude přesněji týkat úseku od 182,3 až do 187,8 kilometru.

Objízdné trasy budou vytýčeny pro nákladní dopravu nad 6t, autobusy i ostatní dopravu. Řidiči musí pečlivě sledovat dopravní značení. Bude vytýčeno minimálně šest objízdných tras, nicméně ty nejsou kapacitně adekvátní uzavřené komunikaci, takže bude docházet ke zdržení. Řidiči se musejí obrnit trpělivostí.  

Objízdná trasa pro nákladní dopravu nad 6 t ve směru na Písek povede od Češnovic směrem na Netolice, Prachatice, Vimperk, Strakonice, Novou Hospodu a Písek.

Ve směru na České Budějovice od Písku na Novou Hospodu a směrem na Strakonice, Volyně, Vimperk, Netolice a přes Češnovice do Českých Budějovic.

Trasa pro ostatní dopravu směrem na Písek povede přes Hlubokou nad Vltavou, Albrechtice nad Vltavou, Nový Dvůr směr Písek. V opačném směru na České Budějovice přes Vodňany a Újezd.

mjr. Mgr. Jiří Matzner, krpc.pio@pcr

3. března 2016

 

vytisknout  e-mailem