Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Řidič riskantně předjížděl. Následek? Dopravní nehoda. Hledáme ho.

PŘÍBRAM - Viděl někdo řidiče stříbrného vozu před obcí Hluboš? Ať se ozve policistům. 

Z důvodu riskantního předjíždění řidiče osobního vozu stříbrné barvy došlo 20. listopadu 2021, krátce před devátou hodinou ráno, v obci Hruboš, k dopravní nehodě.

Řidič tohoto vozu, kterého policisté hledají a žádají jeho samotného, nebo ostatní řidiče, kteří mají bližší informace k vozu či řidiči, aby kontaktovali policisty, předjížděl 20. listopadu na silnici II. třídy kolonu vozidel. V důsledku jeho riskantního manévru došlo k dopravní nehodě, kdy řidič Chevroletu jedoucí od obce Jince na Příbram narazil do před sebou jedoucí řidičky Škody Octavia, která byla nucena brzdit, aby nedošlo ke střetu s řidičem neznámého vozu stříbrné barvy, který přejížděl kolonu vozidel v opačném směru - Příbram - Jince.

Řidiče obou vozů převezla sanita do Oblastní nemocnice Příbram. Touto nehodou se od doby jejího způsobení zabývají příbramští dopravní policisté. Doposud se ale nepodařilo ztotožnit stříbrný vůz, jehož řidič riskantně předjížděl. Žádné bližší informace k tomuto vozidlu policisté nemají, proto žádají o pomoc ostatní řidiče. Má-li někdo záznam z palubní kamery z ranních hodin (08.45h) dne 20. listopadu 2021, kdy k nehodě došlo, případně zaznamenal-li někdo typ vozu či jeho registrační značku, ať informace sdělí policistům v Příbrami na telefon: 974 879 251, nebo na linku 158.

mjr. Mgr. Vlasta Suchánková
oddělní tisku a prevence
KŘP Středočeského kraje
7. prosince 2021

vytisknout  e-mailem