Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Řidič při kolizi zemřel

CHOMUTOV - Druhá tragická nehoda v tomto roce, Společně se nebáli, Poškozené koše..... 

Řidič po kolizi na místě zemřel
Včera, kolem devatenácté hodiny večer došlo na silnici 1/13 poblíž Klášterce nad Ohří k dopravní nehodě. S vozidlem Škoda Fábia tudy projížděl 51letý řidič a v autě vezl další dva muže ve věku 23 a 24 let. Z dosud nezjištěných příčin vyjel ze svého jízdního pruhu, vjel do protisměru, kde se čelně střetl s protijedoucím vozidlem Audi A6. Auto řídila 40letá žena, spolujezdcem byl muž ve věku 50 let a dvě 11leté děti. Při srážce utrpěl řidič vozidla Škoda Fábia zranění, kterým bohužel na místě podlehl. Zranění u dalších šesti sob si vyžádalo převoz na ošetření do nemocnice. Na vozidlech vznikla škoda ve výši 350 tisíc korun. Okolnosti této nehody jsou předmětem dalšího vyšetřování kadaňských kriminalistů.    
 
Společně se nebáli
Do prodejny na sídlišti Písečná v Chomutově vnikla dvojice mužů ve věku 32 a 42 let. Po vzájemné domluvě rozbili výlohu a na prodejně sebrali pět kusů různých mobilních telefonů. Majiteli vznikla celková škoda za 7500 korun. Policisté zjistili, že obdobného jednání se oba muži dopustili i v nedávné minulosti. Obvinění z krádeže si starší z pachatelů převzal ve vazební věznici, kde se v současné době nachází. Druhý si převzal obvinění na svobodě. Jeden z telefonů byl zajištěn a po nezbytných úkonech bude vrácen majiteli.
 
Poškozené koše
Vejprtští policisté pátrají po totožnosti neznámého vandala, který v několika ulicích poškodil plastové odpadkové koše. Koše popraskaly a došlo k jejich celkovému znehodnocení. Město vyčíslilo škodu na 8 tisíc korun. Případnému pachateli hrozí obvinění z poškození cizí věci a výtržnictví.
 
Kabely
Škodu za 61 tisíc korun způsobil svým jednáním firmě v Tušimicích 31letý muž z Litvínova. Nejdříve se pokusil dostat do rozvodny, ale to se nepodařilo. Větší úspěch měl při vniknutí do další místnosti, kde odřezal kabely. Kabely sebral z i odstaveného stroje. Na místě podezřelého zadrželi pracovníci ostrahy, kteří přivolali policisty z místního obvodního oddělení. Obvinění z krádeže a poškození cizí věci si pachatel převzal a následně skončil v policejní cele. Na státní zastupitelství byl podán návrh na jeho vzetí do vazby. Skutek nadále vyšetřují kriminalisté v Kadani.
 
Na peníze zapomněla
Obyvatelka Kadaně oznámila na místní oddělení policie krádež peněz. Při výpovědi upřesnila, že hotovosti ve výši 5 tisíc korun vybrala z bankomatu. Platební kartu řádně vyjmula, ale na peníze zapomněla. Ty zůstaly ležet v přístroji a kdosi je odcizil.
 
Rozbitá okna
Plastová okna na budově v Cihlářské ulici kdosi kamenem poškodil. Policisté zjistili, že uvedeného jednání má na svědomí dvojice chlapců. Nezletilci ve věku 7 a 8 let házeli na okna kameny, čímž došlo k rozbití oken. Oprava bude stát nejméně 17500 korun. Po došetření bude věc, vzhledem k věku obou pachatelů, odložena – trestní stíhání je v tomto případě nepřípustné.
 
Křišťálový lustr ve sklepě
Neznámý zloděj vnikl do sklepních prostor domu v Hutnické ulici. Ze sklepní kóje poškozeného odnesl dva litinové stojánky na petrolej a k tomu přibral i křišťálový lustr. Majitel stanovil celkovou škodu na 16 tisíc korun. Krádež vyšetřují chomutovští policisté.
 
22. ledna 2014
nprap. Marie Pivková
krpulk.kr.pis.cv@pcr.cz
tlf. 974 433 207
 

vytisknout  e-mailem