Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Řidič odvezl zraněného chodce do nemocnice

BENEŠOVSKO – Hledáme svědky dubnové ranní dopravní nehody, ke které došlo v Benešově. 

Černý osobní automobil Mercedes Benz jedoucí ulicí Nádraží ve směru od autobusového nádraží k ulici Konopišťská se v půl sedmé ráno letošního 22. dubna střetl na přechodu pro chodce se sedmnáctiletým mladíkem, který v důsledku nárazu utrpěl poranění. Třicetiletý řidič bezprostředně po střetu zraněného chodce svým vozidlem odvezl k ošetření do benešovské nemocnice a věc oznámil na tísňovou linku 158.
Policisté ze skupiny dopravních nehod nyní prověřují všechny okolnosti této nehody a snaží se zjistit její průběh, zejména co bylo její bezprostřední příčinou, aby mohli řádně posoudit případnou míru zavinění jednotlivých účastníků této nešťastné události.
Z tohoto důvodu se se touto formou obracejí na širokou veřejnost se žádostí o pomoc, aby se jim přihlásili případní svědci, kteří by jim mohli poskytnout jakékéliv informace k průběhu nehody. Svědci se mohou přihlásit osobně na služebně dopravního inspektorátu v Benešově, případně telefonicky na telefonním čísle 974 871 261 nebo prostřednictvím linky 158 tísňového volání Policie České republiky.


nprap. Bc. Zdeněk Chalupa
tiskový mluvčí P ČR
12. května 2016

Odkazy do noveho okna

Přechod - situační pohled č. 1

Přechod - situační pohled č. 1 

Detailní náhled

Přechod - situační pohled č. 2

Přechod - situační pohled č. 2 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem