Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Plzeňský kraj název

Policie České republiky – KŘP Plzeňského kraje

Řidič narazil do zrcátka protijedoucího vozidla

LOUČIM - Na místě dopravní nehody nezastavil, nesepsal společný záznam a pokračoval v jízdě. Pátráme po jeho totožnosti. 

     Domažličtí dopravní policisté se obracejí na veřejnost a hledají svědky dopravní nehody. Svědci by svými informacemi mohli pomoci objasnit průběh a příčinu této dopravní nehody a také totožnost neznámého řidiče. K dopravní nehodě došlo dne 7. prosince 2018 v 15:30 hodin na silnici III. třídy č. 1921 v katastru obce Loučim mezi obcí Chodská Lhota a silnicí na obec Pocinovice. Nezjištěný řidič neznámého osobního vozidla stříbrné barvy jedoucí ve směru jízdy na obec Chodská Lhota přejel částečně do protisměru v době, kdy tam jelo osobního vozidla tovární značky Peugeot 306, přičemž došlo ke střetu levých zpětných zrcátek vozidel. Po dopravní nehodě na místě nezastavil a pokračoval v jízdě. S majitelkou poškozeného vozidla nesepsal společný záznam o dopravní nehodě. Škoda na vozidle Peugeot byla vyčíslena na 1 tisíc korun.
     Svědci, kteří by mohli poskytnout informace k výše uvedené dopravní nehodě, se mohou přihlásit osobně na Dopravním inspektorátu v Domažlicích, nebo zatelefonovat na číslo 974 331 255, případně na bezplatnou tísňovou linku 158.

por. Mgr. Dagmar Brožová
11. prosince 2018

vytisknout  e-mailem