Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Reportáž o záchraně zraněné dívky

se líbila 

Dnes na Krajském ředitelství policie Středočeského kraje proběhlo slavnostní poděkování nprap. Vladislavě Nožkové, zařazené na operačním středisku územního odboru Benešov. 
Nprap. Nožková v loňském roce přijala na tísňovou linku volání 14 leté dívky, která chtěla spáchat sebevraždu, pořezala se na zápěstí a poté v šoku zavolala na policii. Nprap. Nožková s dívkou dokázala velice lidským a citlivým způsobem hovořit 17 minut, než na odlehlé místo přijeli policisté a lékař. Reportáž o tomto případu proběhla 25. října letošního roku v České televizi v pořadu Tísňová linka. Na základě odvysílané reportáže napsali manželé Dvořákovi z Prahy dopis řediteli Krajského ředitelství policie Středočeského kraje, v němž ocenili velice profesionální a lidský přístup nprap. Nožkové a projevili přání se s ní osobně setkat a poděkovat jí.
Milého a srdečného setkání se rovněž zúčastnil obchodní partner manželů Dvořákových, pan Stanislav Ježek, za vedení policie náměstek ředitele služby kriminální policie a vyšetřování Krajského ředitelství policie Středočeského kraje plk. Milan Komárek a vedoucí operačního odboru plk. Radovan Vondráček.
 
mjr. Soňa Budská
15. 11. 2012
Odkazy do noveho okna

manželé Dvořákovi a pan Stanislav Ježek

manželé Dvořákovi a pan Stanislav Ježek 

Detailní náhled

nprap. Nožková, plk. M. Komárek

nprap. Nožková, plk. M. Komárek 

Detailní náhled

nprap. Nožková, plk. M. Komárek, plk. R. Vondráček

nprap. Nožková, plk. M. Komárek, plk. R.... 

Detailní náhled

poděkování

poděkování  

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem