Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Recidivista vykradl garáž

TEPLICKO - Lapka už byl obviněn; Hledáme svědky nehody... 

Recidivista vykradl garáž

     Až tříletý trest odnětí svobody hrozí 41letému recidivistovi, který je podezřelý, že se v noci z úterý na středu v Bílině vloupal do garáže. Následně měl odcizit křovinořez, ruční svítilnu a dřevěný box s drobnými kovovými předměty. Kromě toho je v minulosti desetkrát odsouzený muž podezřelý, že loni v říjnu vnikl do prodejny potravin, kde odcizil finanční hotovost, cigarety a další drobné zboží, škoda tehdy byla vyčíslena na skoro třicet tisíc korun. Vyšetřovatel ho obvinil z přečinu krádeže a zaslal státnímu zástupci podnět k podání návrhu na vzetí obviněného do vazby.

Hledáme svědky nehody

     Žádáme občany o pomoc při objasnění okolností dopravní nehody, ke které mělo dojít 5. května 2021 ve 21:45 hodin v Duchcově, ul. Havířská u č. p. 242/18. Nezjištěný řidič neznámého vozidla narazil do levého předního kola při pravém okraji zaparkovaného vozidla Ford (ve směru k zámeckému parku) a z místa ujel, aniž by učinil patřičná opatření, která jsou při účasti na dopravní nehodě uložena zákonem. Vozidlo pachatele by měla být Škoda Octavia stříbrné barvy v provedení kombi a může být poškozená na levé přední straně. Veškeré poznatky k nehodě lze sdělit na Dopravní inspektorát Teplice, ul. Husitská 5, telefon 974 439 260, nebo na bezplatnou linku 158. 

Krádež auta objasněna

     Z přečinu krádeže byl obviněn 32letý muž, který je podezřelý, že koncem prosince odcizil v Hostomicích osobní auto. Krádeže se měl dopustit i přesto, že je podmínečně odsouzen za jiný trestný čin majetkového charakteru, pokud případ skončí u soudu a muž bude uznán vinným, hrozí mu až tříleté vězení.

6. května 2021, por. Bc. Daniel Vítek

tiskový mluvčí

Oddělení tisku a prevence

tel. č. 974 439 207

email: krpulk.kr.pio@pcr.cz

vytisknout  e-mailem