Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Ráno auto už nenašel

DĚČÍN - Policisté po něm vyhlásili celostátní pátrání. 

Je bez auta

VARNSDORF – Varnsdorfští policisté prověřují od středy 19. července oznámení majitele osobního automobilu, který jej odstavil v časných ranních hodinách ve Varnsdorfu. Bílá Škoda Octávia s českou registrační značkou ocenil její majitel na pětatřicet tisíc českých korun. Policisté vyhlásili po vozidle celostátní pátrání a začali případ prověřovat s ohledem na přečin krádeže.

Zneužila dávky ?

DĚČÍN – Deset tisíc českých korun hraje hlavní úlohu v případu možného přečinu zpronevěry, který se mohl stát v srpnu loňského roku v Děčíně. Žadatelka o dávky hmotné nouze inkasovala od státu částku deset tisíc českých korun a dosud pracovnicím úřadu práce nepředložila doklad o nákupu věcí, na které byla finanční částka uvolněna. Žena měla nakoupit postele, pračku a lednici. Jelikož do současné chvíle nedoložila patřičné doklady, ani částku nevrátila, začali se případem zabývat děčínští policisté.

Nálezce ji odevzdal

DĚČÍN – Děčínští policisté včerejšího dne 19. července přijali oznámení návštěvníka plaveckého areálu v Děčíně, že během své návštěvy přišel o igelitovou tašku s osobními věcmi, peněženkou a platební kartou. Ztrátu věcí ocenil vyjádřil částkou 1350,- Kč. Při sepisování trestního oznámení se dozvěděl, že taška byla v areálu koupaliště nalezena a muž si ji posléze s policisty vyzvedl. Ke ztrátě nedošlo. S ohledem na původní informace  by oznámenou událost prověřovali s ohledem na přečin neoprávněné opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku. Případ bude ukončen.  

Jeden chybí

DĚČÍN - Děčínští policisté včera devatenáctého července  odpoledne vyjížděli ke dvěma obdobným událostem v Děčíně. Do dvou prodejen s elektronikou zavítal zákazník, kterého zaujal vystavený černý notebook. Zákazník jej odpojil od jistících prostředků a odešel s ním z prodejny bez zaplacení. Naštěstí si toho všimla  tamní zaměstnankyně a notebook se jí podařilo zajistit. Neplatící zákazník z místa události rychle ujel. V druhém případě po vystaveném notebooku stejné značky zůstalo jen prázdné místo, který byl v obchodě nabízen za částku bezmála čtyřiadvaceti tisíc českých korun. Na obou případech policisté pracují s ohledem na přečin krádeže.

Děčín 17. července 2017 

nprap.  Petra  Trypesová
Oddělení tisku a prevence Děčín
E-mail : krpulk.kr.pis.decin@pcr.cz
Tel.:  974 432 207, 724 156 293

vytisknout  e-mailem