Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství Zlk

Policie České republiky – KŘP Zlínského kraje

Ranní sluníčko

VSETÍNSKO: Ranní střet tří osobních vozidel ve Valašském Meziříčí si vyžádal dvě lehhá zranění. 

Ranní střet tří osobních aut ve Valašském Meziříčí má na svědomí sluníčko. To zapříčinilo, že řidič dodávky nestačil reagovat na vozidla před ním.

Dnes ráno ve čtvrt na sedm jel s dodávkovým vozidlem Renault třiačtyřicetiletý řidič od obce Poličná do Valašského Meziříčí. U podjezdu pod železniční tratí ale oslnění ranním sluníčkem způsobilo, že na okamžik nemohl sledovat situaci před sebou. Nestačil proto reagovat na před ním zpomalující vozidlo Peugeot a narazil do jeho zadní části. Postrčené vozidlo narazilo do již stojící Škody Superb.

Při střetu byla lehce zraněna čtyřiačtyřicetiletá spolujezdkyně z Peugeotu. Její zranění si vyžádalo převoz do nemocnice. Lehké zranění utrpěla i sedmačtyřicetiletá řidička Superbu. Nikdo jiný zraněn nebyl. Policisté provedli u řidiče dodávky z Valašského Meziříčí, u řidičky Superbu z Kelečska a u osmačtyřicetiletého řidiče Peugeotu z Valašského Meziříčí dechové zkoušky. Ty byly u všech tří negativní.

Hmotná škoda dosáhla hodnoty sto osmdesát tisíc korun. Na dodávce Renault činí osmdesát tisíc korun, na Peugeotu čtyřicet tisíc korun a na Superbu šedesát tisíc korun. Dopravní policisté nadále zjišťují okolnosti této dopravní nehody.

16. července 2018, por. Bc. Vladislav Malcharczik

Odkazy do noveho okna

vytisknout  e-mailem