Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Profesionálním jednáním zachránili policisté ženě život

KLADENSKO – Problémy ve svém životě chtěla řešit sebevraždou. 

Včera 14. září 2017 v dopoledních hodinách přijal operační důstojník na tísňovou linku 158 oznámení, že pětačtyřicetiletá žena z Kladna chce spáchat sebevraždu. Policistům informaci sdělila kolegyně ženy, které se pohřešovaná svěřila formou sms zprávy.

S oznamovatelkou se ihned spojili kladenští kriminalisté a provedli veškerá opatření, aby se podařilo pohřešovanou ženu vypátrat a překazit jí její sebevražedné úmysly. Byl lokalizován její mobilní telefon, bylo hovořeno s jejími známými a rodinou. Operativním šetřením se policistům z úseku pátrání po pohřešovaných a hledaných osobách podařilo ženu vypátrat v odstaveném osobním vozidle v katastru městské části Kladno Švermov.

Na místo byla přivolána rychlá záchranná služba, jelikož pohřešovaná spolykala velké množství léků a proto ji následně převezli záchranáři na urgentní příjem Oblastní nemocnice Kladno.

Před příjezdem záchranné služby se policistům žena svěřila, že svou sebevraždou chtěla řešit problémy, se kterými se neumí vypořádat.

Svým včasným a profesionálním přístupem zachránili kriminalisté Územního odboru Kladno zcela jistě život, což následně potvrdil i přivolaný lékař.

nprap. Michaela Nováková
tisková mluvčí
P ČR Kladno
15. září 2017

vytisknout  e-mailem