Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Prodávali heroin

TEPLICKO - Dealerům hrozí až pět let za mřížemi; Pozor na namrzlé silnice... 

Prodávali drogy

     Až pětileté vězení hrozí 45letému muži, který v Dubí prodával drogy. Narkomany po několik měsíců zásoboval heroinem, v uplynulých dnech byl obviněn  z přečinu nedovolené výroby a jiného nakládání s omamnými a psychotropními látkami a s jedy, trestně stíhán je na svobodě.

     Stejný trest hrozí i teprve 19letému mladíkovi, který si rovněž v Dubí přivydělával prodejem heroinu. I jemu tento týden vyšetřovatel předal usnesení o zahájení trestního stíhání z totožného přečinu.

Pozor na namrzlé silnice

     Policisté z teplického dopravního inspektorátu mají dnes napilno. Od pěti hodin ráno do desáté hodiny dopolední přijali oznámení o sedmi dopravních nehodách. Už po páté hodině ráno došlo na silnici č. 13 v katastru obce Krupka ke střetu autobusu se srnkou, která vběhla pod vozidlo, uvnitř v době nehody nebyli žádní cestující,

     Po sedmé hodině se střetla dvě vozidla na kruhovém objezdu na Kamenném pahorku, řidiči osobního vozidla i dodávky vyvázli bez zranění, před devátou hodinou pak došlo v zatáčce mezi Mstišovem a Košťany k nehodě dvou aut, při kterých došlo k uvolnění nákladu jednoho z nich.

     Před desátou hodinou se stala další nehoda v Lahošti, kde do sebe narazila dvě vozidla, jen o několik minut později došlo ke střetu tří aut na Hudcovské Výšině, tady už se bohužel nehoda neobešla bez jednoho zranění.

     Nabádáme řidiče ke značné opatrnosti při řízení, teploty pod bodem mrazu zapříčiňují namrzání komunikací a tím i prodlužování brzdné dráhy aut. Je proto důležité věnovat zvýšenou pozornost řízení, dodržovat bezpečnou vzdálenost mezi vozidly a přizpůsobit rychlost a způsob jízdy aktuálním povětrnostním podmínkám. 

Odcizené auto

     Policisté pátrají po neznámém pachateli, který měl v Teplicích odcizit starší dodávku. Z parkoviště v centru města zmizel Ford Tranzit, ve kterém měl poškozený doklady a platební kartu. Škoda byla vyčíslena na dvacet tisíc korun, policisté případ prověřují jako zločin krádeže a neoprávněné opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku.

4. prosince 2020, por. Bc. Daniel Vítek

tiskový mluvčí

Oddělení tisku a prevence

tel. č. 974 439 207

email: krpulk.kr.pio@pcr.cz

vytisknout  e-mailem