Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Prodával pervitin i heroin

TEPLICKO - Dealerovi hrozí až pětileté vězení; Řídil opilý; Hledáme svědky nehody... 

Prodával pervitin i heroin

     Policejní vyšetřovatel obvinil z přečinu nedovolené výroby a jiného nakládání s omamnými a psychotropními látkami a s jedy třicetiletého muže. Je podezřelý, že převážně v místě svého bydliště prodával narkomanům z Teplicka pervitin a heroin a to po dobu několika měsíců. Dealer je stíhán na svobodě, v případě odsouzení mu hrozí až pětiletý trest odnětí svobody. 

Řídil opilý

     Z přečinu ohrožení pod vlivem návykové látky je podezřelý 46letý muž, kterého v Trnovanech zastavila policejní hlídka. Řidič osobního vozidla vykazoval známky požití alkoholu, což potvrdila i dechová zkouška, při které mu policisté naměřili přes dvě promile alkoholu v dechu. Kromě toho, že na místě přišel o řidičský průkaz, hrozí mu za porušení zákona až roční vězení.

Hledáme svědky nehody

     Policie žádá občany o podání svědectví v souvislosti s dopravní nehodou, ke které došlo 25. dubna 2018 v 16:45 hodin v Teplicích na křižovatce ulic Bílinská a Novoveská. Dosud neustanovený řidič dodávky jedoucí z ulice Novoveská ve směru k ul. Lounská nedal přednost v jízdě vozidlu Škoda, které jelo po hlavní komunikaci a odbočovalo do ul. Novoveská. Naboural do levé zadní části Škodovky a z místa nehody ujel. Podle svědků se mělo jednat o dodávku bílé barvy, s tzv. skříní v zadní části. Registrační značka není kompletní, ale pravděpodobně se mohlo se jednat o značku s písmeny AJ. Tovární značka vozidla viníka není známa, dodávka by měla být poškozená na levé přední části, uvnitř pravděpodobně seděli kromě řidiče další dva muži. Veškeré poznatky k nehodě lze sdělit na Dopravní inspektorát Teplice, ul. Husitská 5, telefon 974 439 260, nebo na bezplatnou linku 158.

Auto není trezor

     Policisté pátrají po neznámém pachateli, který se v Krupce vloupal do zaparkovaného auta. Přispěla k tomu asi i neopatrnost řidičky, která nechala na sedadle svou kabelku s peněženkou. Když se po dvou hodinách vrátila k autu, zjistila, že jí neznámý zloděj rozbil okénko a z kabelky jí ukradl necelé dva tisíce korun. Pokud se podaří zloděje dopadnout, bude se zodpovídat z přečinu krádeže.

26. 4. 2018, por. Bc. Daniel Vítek

tiskový mluvčí

Oddělení tisku a prevence Teplice

tel. č. 974 439 207

email: krpulk.kr.pis.tp@pcr.cz

vytisknout  e-mailem