Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Prodával pervitin

LITOMĚŘICKO – Dealer z Roudnicka byl obviněn. 

Trest odnětí svobody od dvou do deseti let hrozí osmadvacetiletému muži z Roudnicka, který nejpozději od období letních prázdnin 2012 do současnosti, prodával na Roudnicku drogu pervitin. Zásoboval uživatele ve svém okolí  a za uvedené období tímto způsobem prodal pervitin za více než 50 tisíc korun. Za obdobnou trestnou činnost byl v posledních třech letech pravomocně odsouzen a potrestán, přesto v nezákonném jednání pokračoval. Nyní si převzal obvinění pro trestný čin nedovolená výroba a jiné nakládání s omamnými a psychotropními látkami a s jedy.

Bylo odemčeno…

Krádeží elektrického nářadí se zabývají policisté na Úštěcku. Neznámý pachatel vnikl neuzamčenou brankou na pozemek rodinného domu a dále do neuzamčené dílny odkud odcizil elektrické čerpadlo a další nářadí v hodnotě přesahující 6 tisíc korun. Po pachateli policisté pátrají pro podezření ze spáchání trestného činu krádeže a porušování domovní svobody.

Poškodil lampu

Během uplynulého víkendu přijali policisté oznámení o poškození veřejného osvětlení v místech mezi obcí Roudnice nad Labem a Vědomice. Neznámý pachatel poškodil přelomením nosného sloupu lampu veřejného osvětlení komunikace. Škoda je vyčíslena na 15 tisíc korun. Po pachateli policisté pátrají pro podezření ze spáchání trestného činu poškození cizí věci.

Podvodné vylákání peněz

Poškozená zveřejnila na internetových inzertních stránkách inzerát na prodej horského jízdního kola za 30 tisíc korun. Na inzerát reagoval neznámý zájemce s tím, že k realizaci platby je nutné zaplatit předem dopravu, pojištění a další služby. Tyto poplatky ve výši 60 tisíc korun uhradila poškozená na bankovní účet v cizině. Po zaplacení poplatků se již neznámý zájemce neozval, bicykl si nekoupil a poplatky ženě nebyly vráceny. Ve věci byly zahájeny úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestného činu podvodu. Po neznámém pachateli policisté pátrají.

Litoměřice, 14. 12. 2017, nprap. Pavla Kofrová

tisková mluvčí KŘP Ústeckého kraje

oddělení tisku a prevence Litoměřice

tel.: +420 974 436 207

email: krpulk.kr.pis.lt@pcr.cz

vytisknout  e-mailem