Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Prodával drogy

CHOMUTOV - Zájemcům prodával muž marihuanu, Předstíral pomoc, okradl ji...... 

Prodával marihuanu

Obvinění z trestného činu nedovolená výroba a jiné nakládání s omamnými a psychotropními látkami a jedy předali kriminalisté z Kadaně 34letému místnímu obyvateli. Muž od července 2014 do současné doby prodával na různých místech ve městě, převážně však v místě svého bydliště v ulici Na Podlesí náhodným zájemcům marihuanu. Za uvedené jednání hrozí v případě odsouzení muži až pětileté vězení.Vyšetřování nadále pokračuje.

Předstíral pomoc, okradl ji

Před spravedlností neunikne 44letý muž z okresního města. V měsíci září loňského roku využil podnapilosti poškozené a na chodníku v ulici Skalková před vchodem do domu jí sebral peněženku s hotovostí a doklady. Pod záminkou, že jí pomůže hledat klíče, peněženku vyndal, ukryl a pak následně zahodil. Ženě vznikla škoda za 1700 korun. Nyní se bude zodpovídat z krádeže.

Oznámila krádež

Obyvatelka Klášterce nad Ohří se ve středu obrátila na místní oddělení policie a oznámila vniknutí do vozidla. Auto nechala zaparkované v ulici U Porcelánky. Když večer přišla, zjistila, že kdosi vnikl do vozidla a odcizil autorádio, nabíječku k mobilnímu telefonu a další věci. Celková škoda byla odhadnuta na 2200 korun.

26. května 2017

nprap. Marie PIVKOVÁ

tisková mluvčí KŘP Ústeckého kraje

oddělení tisku a prevence Chomutov

tel. 974 433 207 

mob. 724 189 729       e-mail: krpulk.kr.pis.cv@pcr.cz

vytisknout  e-mailem