Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Karlovarský kraj název

Policie České republiky – KŘP Karlovarského kraje

Prodavačka neodevzdala nalezenou peněženku

SOKOLOVSKO – Odcizila z ní finanční hotovost. 

Kraslická policejní hlídka byla v úterý dne 17. října 2017 krátce po poledni přivolána v Kraslicích do místního obchodního domu, kde došlo ke krádeži.

Té se měla dopustit prodavačka, která si všimla odložené peněženky na paletě se zbožím. Peněženku s finanční hotovostí kolem deseti tisíc korun si odložila 19 letá žena. Ihned po zjištění, že peněženku nemá, se vracela k paletě se zbožím. Poté oslovila podezřelou, zda její peněženku neviděla. Ta jí odpověděla, že jí má pod bundou a nese jí hlídači. Žena si o ní řekla a prodavačka jí peněženku předala, avšak v ní již nebyla finanční hotovost.

Policisté šetřením zjistili, že 29 letá prodavačka, poté co si všimla odložené peněženky, jí vzala a vzdálila se z prodejní plochy. Z peněženky vytáhla finanční hotovost a tu si ukryla. Při ohledání místa činu byla peněženka nalezena. Žena byla zadržena a převezena na policejní služebnu k provedení úkonů, kde si od policistů vyslechla sdělení podezření ze spáchání přečinu Krádež. V případě prokázání viny hrozí podezřelé ženě trest odnětí svobody až na dva roky.

nprap. Kateřina Krejčí
18. 10. 2017

vytisknout  e-mailem