Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství policie Lbk

Policie České republiky – KŘP Libereckého kraje

Proběhl se po Superbu

LIBEREC - Policisté z obvodního oddělení Liberec - Centrum pátrají po vandalovi, který poškodil v ulici Hrazená vozidlo. 

Co vedlo neznámého vandala k tomu, že o uplynulém víkendu, v sobotu 3. února 2018 ve večerních hodinách poškodil zaparkované vozidlo Škoda Superb v Liberci, ulici Hrazená, nyní zjišťují policisté z obvodního oddělení Liberec - Centrum. V době od 19,00 do 21,45 hodin se na parkovišti proběhl po celkem drahém vozidle. Mohla to být závist, chlapecká nerozvážnost, ale na vině mohl být také alkohol či drogy. Policisté nyní po neznámém vandalovi pátrají. Ten vylezl na střechu vozidla a proběhl se i přes přední kapotu automobilu. Způsobil tím v kapotě vozidla několik promáčklin a majiteli vozu škodu v předběžné výši 30 tisíc korun.

Policisté již v daném případu zahájili šetření k přečinu "poškození cizí věci", za který v případě dopadení hrozí pachateli až jednoletý trest odnětí svobody. Nyní budou kromě dalších operativních úkonů vyhodnocovat i zajištěné stopy.

V tuto chvíli se obracíme s žádostí o spolupráci na veřejnost. Pokud si někdo z občanů v inkriminovanou dobu tj. od 19,00 do 21,45 hodin dne 3. února 2018 všiml v dané ulici nevhodného počínání u bílého vozidla Škoda Superb, ať prosím kontaktuje policisty na bezplatné tísňové lince 158 nebo přímo na obvodním oddělení Liberec - Centrum.
 

7. 3. 2018
por. Bc. Vladimíra Šrýtrová
KŘP Libereckého kraje, tisková mluvčí

Odkazy do noveho okna

vytisknout  e-mailem