Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Přistižen při činu

LITOMĚŘICE – Kradl v Penny; Řídila opilá; Krádež závlahového zařízení 

Včera okolo 13té hodiny přistihla ochranka prodejny Penny Market 55letého muže při krádeži zboží.
Muž si nastrkal do kapes svého oblečení gel na holení, pánský sprej a strojek na holení v hodnotě 369 korun. Následnou lustrací bylo zjištěno, že zlodějíček byl již v posledních třech letech za obdobnou činnost trestán. Ještě téhož dne mu bylo sděleno podezření ze spáchání trestného činu Krádeže a za jeho jednání mu hrozí trest odnětí svobody až na 3 roky.
 

Před jízdou se posilnila alkoholem
V neděli v nočních hodinách kontrolovali policisté 54letou řidičku jedoucí ve vozidle Škoda Fabia. Řidička jela po pozemní komunikaci z obce Strachaly na Bylochov. Při dechové zkoušce byl zjištěn pozitivní nález. Řidička nadýchala 1,79 a následně 1,68 promile! Nyní je podezřelá z trestného činu Ohrožení pod vlivem návykové látky a hrozí jí trest odnětí svobody až na jeden rok.
 

Krádež částí závlahového zařízení
Během víkendu vnikl neznámý pachatel po přelezení oplocení na soukromý pozemek v katastru obce Hoštka. Odpojil hliníkové trubky z hlavního zavlažovacího řádu a některé na místě poničil. Dále je na jiném poli rozlámal a odnosil neznámo kam. Škoda je odhadnuta na 20 tisíc korun.
 

4. 4. 2010 nprap. Pavla Kofrová

vytisknout  e-mailem