Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
hl. m. Praha název

Policie České republiky – KŘP hlavního města Prahy

Přišel, sebral peníze a odešel

Krádež mu trvala pouze pár vteřin. Případný trest, který hledanému hrozí, může být o poznání delší. Pomůžete? 

Od devatenáctého května prošetřují policisté z místního oddělení Košíře případ krádeže. Toho se dopustil zatím neznámý pachatel toho dne kolem patnácté hodiny.

Ze záběrů bezpečnostních kamer je zřejmé, že hledaný muž využil bezezbytku první možné chvíle, kdy byla pokladna v obchodě v ulici Grafická bez dohledu.

Bez zaváhání vlezl neznámý nenechavec za kasu a z pokladní zásuvky odcizil hotovost ve výši deset tisíc korun. Takto „obohacen“ pak odešel z prodejny neznámo kam.

Policisté by v rámci prošetřování přivítali jakoukoli informaci k osobě hledaného. Proto v tuto chvíli prosíme o pomoc širokou veřejnost.

Pokud muže na záběrech bezpečnostních kamer poznáváte, znáte jeho totožnost, případně místo jeho pobytu či pohybu, předejte nám prosím tyto informace prostřednictvím linky tísňového volání 158.

Případ policisté prošetřují pro podezření z trestného činu krádež, za který hledanému hrozí trest odnětí svobody až na dva roky. V případě, že by se ukázalo, že se dotyčný tohoto jednání dopustil opakovaně, mohl by v „chládku“ strávit až roky tři.

por. Mgr. Tomáš Hulan 24. 5. 2019

vytisknout  e-mailem