Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství policie Lbk

Policie České republiky – KŘP Libereckého kraje

Připravil děti o hračky

LIBEREC - Policisté z Vápenky pátrají po zloději, který se o uplynulém víkendu vloupal do mateřské školky v ulici Chodská. 

Nemilé překvapení čekalo v neděli 17. prosince v odpoledních hodinách na zaměstnance mateřské školy v Liberci, ulici Chodská. Neznámý pachatel poškodil vstupní dveře do budovy a uvnitř následně odcizil finanční hotovost, elektroniku, nářadí, ale bohužel  i dětem hračky. Ke krádeži došlo v době od 12,00 hodin dne 16. prosince do 16,00 hodin dne 17. prosince. Pachatel způsobil odcizením věcí a poškozením vstupních dveří majiteli objektu škodu za bezmála 74 tisíc korun.

Policisté z obvodního oddělení Liberec - Vápenka již v dané věci zahájili šetření k přečinům "krádeže" a "poškození cizí věci" a nejen po pachateli, ale i po odcizených věcech nyní pátrají.

V tuto chvíli se obracíme s žádostí o pomoc na veřejnost, zda si někdo z občanů nevšiml v inkriminovanou domu v blízkosti budovy mateřské školky pohybu podezřelých osob. V případě poznatků a informací, které by mohly napomoci policistům při pátrání po pachateli, prosím kontaktujte policisty prostřednictvím bezplatné tísňové linky 158 nebo přímo na policejní služenbě obvodního oddělení Liberec - Vápenka.
 

18.12.2017
por. Bc. Vladimíra Šrýtrová
KŘP Libereckého kraje, tisková mluvčí

vytisknout  e-mailem