Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
hl. m. Praha název

Policie České republiky – KŘP hlavního města Prahy

Případ odcizené standarty - AKTUALIZACE

Pražská policie šetří okolnosti krádeže standarty prezidenta republiky. 

Na základě oznámení Ochranné služby pražská policie ještě v průběhu sobotního večera převzala případ odcizení standarty prezidenta ČR. O události informovalo v sobotu večer Oddělení tisku a prevence Policejního prezidia ČR viz. http://www.policie.cz/clanek/ochranna-sluzba-zadrzela-vytrzniky.aspx
 
Kriminalisté během následujících hodin zahájili úkony trestního řízení pro podezření z přečinu výtržnictví v jednočinném souběhu s krádeží ve spolupachatelství. Zadržené osoby ve věku od 33 do 41 let byly po sdělení podezření a provedení nezbytných úkonů propuštěny. Vyšetřování bude vedeno ve zkráceném přípravném řízení.
 
mjr. Mgr. Andrea Zoulová – 20. září 2015
 

AKTUALIZACE:

Vzhledem ke skutečnosti, že se v zákonné lhůtě nepodařilo vyšetřovatelům provést všechny úkony zkráceného přípravného řízení, požádala policie dozorující státní zastupitelství o prodloužení této lhůty. Obvodní státní zastupitelství pro Prahu 1 žádost akceptovalo a lhůtu prodloužilo.

mjr. Mgr. Andrea Zoulová - 3. října 2015

AKTUALIZACE:
 
Policie v těchto dnech ukončila úkony zkráceného přípravného řízení a kompletní spisový materiál předala příslušnému státnímu zastupitelství. Trojice mužů ve věku od 33 do 41 let je podezřelá z přečinů výtržnictví, krádež a poškození cizí věci spáchaných ve spolupachatelství. Podezřelí svým jednáním způsobili škodu ve výši 89 773,-Kč.

 
mjr. Mgr. Andrea Zoulová – 9. října 2015

vytisknout  e-mailem