Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
hl. m. Praha název

Policie České republiky – KŘP hlavního města Prahy

Případ možného znásilnění - aktualizace

Policisté pátrají po totožnosti muže, který by mohl přispět k řádnému objasnění případu možného znásilnění osmatřicetileté ženy. 

Případ prověřovaný pro možné spáchání trestného činu znásilnění se stal ve středu 25. března a na jeho objasnění pracují kriminalisté druhého policejního obvodu již několik týdnů. Doposud se jim bohužel nepodařilo vypátrat hlavního aktéra, muže, jehož výpověď by mohla být v této fázi případu klíčová. Událost se odehrála v časných ranních hodinách v bytě na Smíchově. Poškozená v něm strávila několik hodin s dotyčným a během této doby mělo dojít i k nedobrovolnému pohlavnímu styku.

Policisté zajistili záznamy z bezpečnostních kamer, na kterých je dvojice vidět, jak v ranních hodinách společně vchází do domu, a také, jak po pár hodinách muž ženu vyprovází.

Touto cestou se obracíme na širokou veřejnost s žádostí o spolupráci. Pokud znáte mužovu totožnost nebo víte, kde v současnosti přebývá, kontaktujte linku tísňového volání 158.

por. Mgr. Jan Rybanský – 14. květen 2021

Aktualizace: Na základě zveřejnění v médiích muž kontaktoval kriminalisty s tím, že se osobně dostaví k podání vysvětlení na policii.

Děkujeme všem, kteří pátrací relaci věnovali pozornost.

por. Jan Rybanský - 14. květen 2021

vytisknout  e-mailem