Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihočeského kraje

Přijďte fandit hokeji

Jihočeský kraj - České Budějovice - Ve středu se na lední ploše Budvar arény střetnou týmy složek Integrovaného záchranného systému, Armády ČR a dalších organizací. 

Ve středu 25. dubna se na lední ploše českobudějovické Budvar Arény proti sobě postaví týmy armády, policie, hasičů, zdravotníků, vězeňské služby a studentů vysoké školy.

Vše se odehraje v rámci 8. ročníku turnaje složek Integrovaného  záchranného systému Jihočeského kraje v ledním hokeji, tentokrát v "jihočeském hokejovém chrámu" Budvar arény v Českých Budějovicích, ulice F. A. Gerstnera 7/8, kde své zápasy pravidelně  hraje HC Motor.

Celkem proti sobě ve dvou skupinách nastoupí 8 týmů - pořádající Armády České republiky, Krajského ředitelství policie Jihočeského kraje, Hasičského záchranného sboru Jihočeského kraje. Zdravotnické záchranné služby Jihočeského kraje, Vězeňské služby, Nemocnice České Budějovice se Sanatoriem Art, Hasičského záchranného sboru Správy železničních  a dopravních cest a studentského týmu Vysoké školy technická a ekonomická v Českých Budějovicích. Jednotlivé zápasy začnou od 07:30 hod., kdy by se finální zápas měl odehrát v 16:00 hod.

Slavnostní vyhlášení výsledků proběhne za časti ředitelů jednotlivých složek a primátora města České Budějovice v 18:00 hod.

                                                                                 VSTUP NA STADION JE VOLNÝ!

Zveme širokou veřejnost k shlédnutí jistě zajímavých zápasů, přijďte si zafandit na vyjímečnou akci, neboť se jedná o turnaj, který je jediný svého druhu v České republice.

por. Bc. Milan Bajcura, krpc.pio@pcr.cz

23. dubna 2018                                                                         

Odkazy do noveho okna

Plaka´t hokej IZS

Plaka´t hokej IZS 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem