Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Královéhradecký  kraj název

Policie České republiky – KŘP Královéhradeckého kraje

Přihlásí se mladý cyklista sám?

JIČÍNSKO – Na kole srazil nezletilou dívku a z místa ujel. 

Dopravní policisté z Jičína v současné době šetří dopravní nehodu dvou cyklistů, ke které mělo dojít v úterý 5. září letošního roku kolem půl šesté navečer v Jičíně. Dosud neznámý cyklista na jízdním kole měl jet po místní vozovce v ulici Říční ve směru jízdy od ulice Ruská směrem k ulici Pod Koželuhy. Při příjezdu ke křižovatce zřejmě nerespektoval svislé dopravní značení upravující přednost v jízdě a se svým jízdním kolem vjel do křižovatky v době, kdy po hlavní silnici v ulici Pod Koželuhy projížděla dvanáctiletá cyklistka ve směru jízdy od ulice 17. listopadu směrem k ulici Přátelství. Vlivem toho došlo ke střetu obou cyklistů. Při dopravní nehodě utrpěla dívka zranění, které si vyžádalo hospitalizaci v Oblastní nemocnici v Jičíně.

V souvislosti s probíhajícím šetřením a na základě zjištěných informací se policisté obrací na veřejnost či případné svědky celé události o pomoc s určením totožnosti cyklisty. Tímto rovněž vyzýváme cyklistu, aby případně kontaktoval policisty z důvodu šetření dopravní nehody.

Mělo by se jednat o chlapce vysokého 150 cm ve věku kolem 12 let, štíhlé postavy s krátkými blond vlasy. V době srážky měl na hlavě cyklistickou přilbu tmavé barvy a na sobě tmavé oblečení.

Jakékoliv informace k osobě cyklisty prosím sdělte policistům na bezplatnou telefonní linku 158 nebo přímo na dopravní inspektorát na telefonní číslo 974 533 250. Děkujeme.

nprap. Aleš Brendl
02. listopadu 2017, 13:10

Odkazy do noveho okna

Střet cyklistů v Jičíně ze dne 05. 09. 2017

Střet cyklistů v Jičíně ze dne 05. 09. 2... 

Detailní náhled

Střet cyklistů v Jičíně ze dne 05. 09. 2017

Střet cyklistů v Jičíně ze dne 05. 09. 2... 

Detailní náhled

Střet cyklistů v Jičíně ze dne 05. 09. 2017

Střet cyklistů v Jičíně ze dne 05. 09. 2... 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem