Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Příbramští policisté pátrají po třicetiletém muži z Berounska, který se záměrně skrývá, aby se vyhnul trestnímu stíhání

PŘÍBRAMSKO – Je na něj vydán souhlas se zadržením a také příkaz k zatčení. 

Třicetiletý muž z Berounska je veden v celostátní evidenci pátrání jako hledaná osoba od 13. července tohoto roku. Dne 10. července na něj vydalo Okresní státní zastupitelství v Příbrami předchozí písemný souhlas se zadržením, a to pro přečin maření výkonu úředního rozhodnutí a vykázání. Dne 25. července na něj Okresní soud v Berouně vydal příkaz k zatčení pro zvlášť závažný zločin nedovolená výroba a jiné nakládání s omamnými a psychotropními látkami a s jedy. V místě svého trvalého bydliště se hledaný dlouhodobě nezdržuje, naopak se před orgány činnými v trestním řízení záměrně skrývá, mění své telefonní kontakty a snaží se tak trestnímu stíhání vyhnout.

Hledaný, třicetiletý muž, má 170 -180 cm vysokou postavu, modré oči, krátké rovné ryšavé vlasy a oválný obličej. Popis jeho oblečení není znám. Nemá stálé přístřeší a využívá příležitostného ubytování. Smlouvu o pronájmu bytu vždy nechává napsat na svou přítelkyni.

V této souvislosti se nyní policisté obracejí na širokou veřejnost se žádostí o pomoc a spolupráci. Jakékoliv poznatky k tomuto hledanému muži prosím neprodleně sdělte na linku 158. Kontaktovat lze také kterékoliv oddělení Policie ČR, anebo přímo službu kriminální policie a vyšetřování Příbram na tel.: 974 879 268 (313), mobil: 601 323 231. Děkujeme.

Aktualizováno dne 13.8.2018:

Muž byl dne 12.8.2018 vypátrán. Spolupracujícím médiím a veřejnosti děkujeme za spolupráci.

por. Bc. Eva Stulíková
tisková mluvčí
P ČR Benešov
7. srpna 2018

vytisknout  e-mailem