Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Při předjíždění poškodil další vůz. Policisté nyní hledají svědky střetu.

PŘÍBRAM - Příbramští policisté řeší nehodu na silnici I/14. Při předjíždění ohrozil řidič a následně i poškodil protijedoucí vůz. Policisté ho nyní hledají. 

Od 3. srpna 2022 řeší příbramští policisté nehodu, která se stala pár minut po deváté hodině ráno v obci Milín. Daný den předjížděl neznámý řidič jedoucí po silnici I/14 na 49km ve směru od Prahy na Strakonice vozidlo před sebou. Když byly oba vozy na stejné úrovni vedle sebe, ohrozil tento řidič protijedoucí vůz Škoda Superb, s nímž se střetl. V okamžiku střetu se tak všechna tři vozidla nacházela vedle sebe.

Policisté nyní hledají řidiče, který byl účastníkem této kolize. Podle výpovědi řidiče Škody Superb by se mělo pravděpodobně jednat o vínový Citroen. V době nehody byly na komunikaci v obou směrech kolony pomalu jedoucích vozidel. Není tedy vyloučeno, že některý z řidičů může mít nehodu zachycenou na palubní kameře, případně má informace ke ztotožnění vozu, které by vedly i ke zjištění řidiče.

Pokud tedy někdo disponuje záznamy z kamer, případně má informace k vozidlu, které předjíždělo, ať kontaktuje policisty na lince 158.

mjr. Mgr. Vlasta Suchánková
oddělení tisku a prevence
KŘP Středočeského kraje
10. srpna 2022

vytisknout  e-mailem