Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Při potyčce mezi muži došlo ke krádeži

KLADENSKO – Přihlížející mladík odcizil peněženku. 

Po třinácté hodině dne 30. července 2020 byla přivolána policejní hlídka do obce Smečno, kde došlo u prodejny s tabákem na náměstí T. G. Masaryka ve Smečně nejprve ke slovní potyčce mezi dvěma muži. Následně se při této slovní rozepři začali výtržníci fyzicky napadat. V průběhu pokračujícího fyzického útoku, při kterém došlo k povalení na zem, vypadla jednomu z těchto agresorů z kapsy černá látková peněženka s osobními doklady a finanční hotovostí. V daném okamžiku tuto peněženku údajně sebral přihlížející mladík, který ihned z místa utekl.

Policisté při prvotním šetření na místě zjistili, že podezřelými výtržníky jsou dva muži ve věku pětadvacet a pětatřicet let ze Slánska. Majitelem odcizené peněženky je starší muž z této dvojice, který následně nalezl v ulici V Uličkách svoji peněženku i s doklady bez finanční hotovosti. Odcizením financí vznikla poškozenému muži škoda přes 7 000,-Kč. 

Policisté obvodního oddělení Slaný nyní případ slovní rozepře a fyzického útoku na veřejném prostranství, z kterého jsou podezřelí oba dva muži prošetřují jako podezření z trestného činu výtržnictví. Případ odcizené peněženky je prošetřován jako podezření z trestného činu krádeže a po pachateli policisté pátrají.

nprap. Jana Šteinerová
tisková mluvčí
P ČR  Kladno
31. července 2020

vytisknout  e-mailem