Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství Zlk

Policie České republiky – KŘP Zlínského kraje

Při pátrání po hledané ženě našli policisté také drogy

ZLÍNSKO: Množství určí až znalecké zkoumání. 

Dnes ráno pátrali policisté z pohotovostního a eskortního oddělení po hledané šestadvacetileté ženě z Kroměřížska, na kterou vydal soudce Okresního soudu v Kroměříži příkaz k zatčení.

Policisté během služby zjistili, že tato žena s největší pravděpodobností přebývá v neobývaném rodinném domě poblíž místní části Zlína – Kudlov. Na vytipované místo se vydali a ženu tady skutečně našli. Po jejím zatčení policisté prohledali zbylou část objektu, kde našli ještě muže a ženu. Pětačtyřicetiletý muž v okamžiku, kdy policisté vstoupili do místnosti, držel v ruce velký plastový sáček plný sušené travní hmoty, který se snažil dát do trezoru. Policistům řekl, že se jedná o marihuanu, která ale není jeho a neví, čí by mohla být.

Policisté z obvodního oddělení ve Zlíně, kteří přijeli na místo, sáček plný sušené travní hmoty zajistili a muže převezli k výslechu. Drogu pošlou do kriminalistického ústavu ke zjištění, zda se skutečně jedná o marihuanu a k upřesnění množství škodlivé látky, kterou obsahuje. Po obdržení výsledků definují, zda se v tomto případě jedná o přestupek nebo o trestný čin. Za přestupek hrozí pachateli ve správním řízení několikatisícová pokuta, za trestný čin potom odnětí svobody až na několik let.

27. listopadu 2020, por. Bc. Monika Kozumplíková

Odkazy do noveho okna

vytisknout  e-mailem