Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Při hokejovém derby na benešovském stadionu spadla z ochozu tribuny teprve čtrnáctiletá dívka

BENEŠOVSKO – Zraněná skončila v nemocnici. Policisté nyní vyzývají případné svědky události, kteří na místě natáčeli na kamery, mobilní telefony, apod., aby jim tyto záběry poskytli. 

Případ se stal v sobotu 17. února kolem půl osmé večer na zimním stadionu Benešov při derby HC Rytíři Vlašim x HC Lev Benešov. Teprve čtrnáctiletá dívka fandila v tzv. kotli domácího týmu, když v jedné chvíli spadla z ochozu tribuny z výšky asi dvou metrů. Dopadla do prostoru mezi tribunou a mantinelem ohraničujícím ledovou plochu a způsobila si zranění, se kterými skončila v nemocnici.

Okolnosti této události nyní zjišťují policisté obvodního oddělení Benešov. V této souvislosti zajistili kromě jiného i řadu svědků. K řádnému objasnění celé věci by ale ještě potřebovali další pomoc veřejnosti. Vyzývají všechny účastníky tohoto utkání, kteří na místě pořizovali obrazové záznamy na mobilní telefon, kameru, apod., aby jim tyto materiály neprodleně poskytli. Policistům by to mohlo významně pomoci k prostudování a upřesnění skutkového děje.

Za pomoc a spolupráci děkujeme.

por. Bc. Eva Stulíková
tisková mluvčí
P ČR Benešov
20. února 2018

vytisknout  e-mailem