Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihočeského kraje

Prezident republiky navštívil jihočeské policisty

Jihočeský kraj - Policejní ředitel přivítal na operačním středisku prezidenta republiky Miloše Zemana a hejtmana kraje Jiřího Zimolu. 

Jihočeští policisté dnes přivítali na novém integrovaném operačním středisku prezidenta republiky Miloše Zemana. Pana prezidenta doprovázel hejtman kraje Jiří Zimola.

Vzácnou návštěvu přivítal v areálu Krajského ředitelství policie Jihočeského kraje krátce po desáté hodině policejní ředitel Miloš Trojánek. Doprovodil pana prezidenta s panem hejtmanem na operační středisko a v krátkosti představil panu prezidentovi nejmodernější technologie, které policisté používají pro svoji práci.

Pan prezident se velmi živě zajímal o všechny způsoby komunikace, které při své práci a především zásazích, využívají jednotlivé složky integrovaného záchranného systému. V jednom okamžiku diskuse pak prezident policisty překvapil svojí znalostí počtů oznámení a následných výjezdů, které policisté během dne řeší.

Na závěr této vzácné návštěvy předal panu prezidentovi policejní ředitel na památku pamětní minci policejního ředitelství a také keramickou sošku.

mjr. Mgr. Bc. Jiří Matzner, krpc.pio@pcr.cz
2. června 2015

Odkazy do noveho okna

Z návštěvy prezidenta republiky I

Z návštěvy prezidenta republiky I 

Detailní náhled

Z návštěvy prezidenta republiky II

Z návštěvy prezidenta republiky II 

Detailní náhled

Z návštěvy prezidenta republiky III

Z návštěvy prezidenta republiky III 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem