Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Převzali si obvinění

CHOMUTOV - Na zahradě sebrali okrasné stromky, Bez peněz i bez zboží..... 

Převzali si obvinění

Kriminalisté v Chomutově obvinili z krádeže a porušování domovní svobody dva místní obyvatele ve věku 24 a 28 let. V září loňského roku vnikli společně na pozemek rodinného domu u Kamencového jezera. Ze zahrady odcizili osm kusů miniaturních okrasných stromků – bonsají. Svůj lup ukryli v křoví v ulici Alfonse Muchy, kde byli oba následně o dva dny později zadrženi hlídkou policie. Majitel vyčíslil škodu na 8 tisíc korun. Obvinění si převzali, vyšetřování nadále pokračuje.

Bez peněz i bez zboží

37letý muž z Loun je podezřelý z podvodu. V červenci loňského roku uzavřel s poškozeným dohodu o dodání skládacích garáží, chladicího boxu a boxů pro koně. Za tímto účelem od něj převzal hotovost ve výši 151 tisíc korun. Termín dodání do srpna nedodržel a do dnešního dne slíbené věci nedoručil. Zároveň ani nevrátil po urgencích hotovost a je nekontaktní. Podvod nadále vyšetřují kriminalisté v Kadani.

Do bytu sevrátil

Krádež vyšetřují policisté v Kadani. Minulý týden v pondělí přišel do bytu poškozené 48letý muž. Po hádce ženu napadl a pak z bytu odešel. Druhý den se opět vrátil, ženě sebral mobilní telefon v hodnotě 1250 korun a pak byt opustil. Jeho jednáním se nyní zabývají policisté.

Jeden drogy, druhý alkohol

Kláštercem nad Ohří projížděl ve čtvrtek večer s vozidlem Š Fabia 37letý muž z Kadaně. Byl vyzván k provedení testu na přítomnost návykových látek. Orientační test byl pozitivní na zakázanou látku amfetamin. O dalším postupu bude rozhodnuto na základě výsledků provedeného odběru krve. Vyšetřují policisté v Klášterci nad Ohří.

Chomutovští policisté zase šetří jednání 45letého místního obyvatele, který s vozidlem Ford Fusion projížděl ulici Hrdinů. Provedená dechová zkouška prokázala požívání alkoholu před jízdou. Přístroj u něj naměřil 2,48 a následně 2,45 promile. V tomto případe se bude muž zodpovídat z trestného činu ohrožení pod vlivem návykové látky.

Domů bez telefonu

Jirkovští policisté přijali oznámení od ženy z Mostu o krádeži. Poškozená při výpovědi uvedla, že při cestě trolejbusem jí kdosi odcizil z kapsy u batohu mobilní telefon. Kromě toho měla žena v pouzdře i hotovost a osobní doklady. Škodu vyčíslila na 3500 korun.

16.ledna 2017

nprap. Marie PIVKOVÁ

tisková mluvčí KŘP Ústeckého kraje

oddělení tisku a prevence Chomutov

tle. 974 433 207

mob. 724 189 729       e-mail: krpulk.kr.pis.cv@pcr.cz

 

 

vytisknout  e-mailem