Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Královéhradecký  kraj název

Policie České republiky – KŘP Královéhradeckého kraje

Preventivní akce v Hradci Králové

KRAJ - Policie ČR a veřejnost 

více také na: PREVENTIVNÍ AKTIVITY V ROCE 2012

Preventivně informační oddělení policie KŘP Khk se v minulých dnech společně s dalšími kolegy podílelo v Hradci Králové na  několika akcích pro veřejnost.

Dne 19. května 2012 jsme se zúčastnili na hradeckém letišti 11. ročníku „Helicoptershow 2012“.  S policisty/kami z cizinecké a dopravní policie jsme připravili pro veřejnost prezentaci v podobě statických ukázek, které byly doplněny o odborný komentář. Kromě speciálního vozidla s mobilní termovizní si tak mohli účastníci akce prohlédnout například i dálniční vozidlo zn. Passat, služební motocykl, octavii nebo vodní stříkač (VIDEO z akce zde).Pro veřejnost zde byly k dispozici také preventivní materiály včetně ukázek preventivních panelů.

Další akce, které jsme se zúčastnili, proběhla tento víkend dne 26. května 2012 v prostorách Stříbrného rybníka v Hradci Králové (viz. FOTO PČR). Konal se zde Dětský den s názvem „Poklad na Stříbrném rybníku“, který je určen zejména předškolním dětem a jejich rodičům. Smyslem této akce je společné aktivní strávení volného času dětí a rodičů v rámci zábavného odpoledne plném aktivit. I zde nechyběl preventivní stánek Policie ČR, kde se děti dozvěděly spoustu důležitých informací. Za svoje znalosti pak získaly od policistů/tek dárek i možnost postoupit dále do soutěže o  "poklad". 

V neděli dne 27. května 2012 uspořádala Zdravotní pojišťovna MV k 20. výročí svého vzniku „Dětský den se ZP MV ČR“. Akce se konala před hypermarketem Albert a v rodinném zábavním parku Tongo v Hradci Králové. I tady jsme připravili pro veřejnost ukázky  policejní techniky včetně mobilního pracoviště cizinecké policie - vozidla Schengenbus. Odpoledne plné zábavy bylo doplněno o soutěže na jednotlivých stanovištích, do kterých se děti aktivně během akce i s rodiči opět se zájmem zapojili.





více na: Fotogalerie Helicoptershow
por. Mgr. Lenka Burýšková
tisková mluvčí KŘP Khk
zveřejněno: 28. 5. 2012 ve 14:15

Odkazy do noveho okna

"Stříbrný rybník" foto1

"Stříbrný rybník" foto1 

Detailní náhled

"Stříbrný rybník" foto2

"Stříbrný rybník" foto2 

Detailní náhled

"Stříbrný rybník" foto3

"Stříbrný rybník" foto3 

Detailní náhled

"Stříbrný rybník" foto4

"Stříbrný rybník" foto4  

Detailní náhled

ZPMV foto1

ZPMV foto1 

Detailní náhled

ZPMV foto2

ZPMV foto2 

Detailní náhled

ZPMV foto3

ZPMV foto3 

Detailní náhled

ZPMV foto4

ZPMV foto4 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem