Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Karlovarský kraj název

Policie České republiky – KŘP Karlovarského kraje

Preventivní akce na tržnici

KARLOVARSKÝ KRAJ – Policisté provádějí kontrolu v Potůčkách. 

PotůčkyDne 30. listopadu 2017 probíhá na území Karlovarského kraje preventivní akce se zaměřením na prodej drog, nelegálního zboží, kontrolu dodržování pobytového režimu cizinců, osob a vozidel.

Akce se účastní na tři desítky policistů z Územního odboru Karlovy Vary, Služby kriminální policie a vyšetřování, Odboru cizinecké policie a Odboru služby dopravní policie. Preventivní akce probíhá ve spolupráci s Hasičským záchranným sborem, Českou obchodní inspekcí a Celní správou.

K 13:00 hodině dnešního dne policisté provedli v obci Potůčky kontrolu 150 trhovců a na 70 ostatních osob, které se pohybovaly v prostoru tržnice. Prováděly se kontroly jak kamenných prodejen, tak tržních stánků. Policisté při kontrole zjistili více jak deset případů porušení zákona v souvislosti se vstupem cizinců na území České republiky bez platného cestovního dokladu. V jednom případě bylo kontrolou zjištěno porušení zákona prodejem pyrotechniky třídy F4. Z tohoto důvodu policisté v současné době čekají na příjezd pyrotechnika Policie ČR. Věc bude řešena ve správním řízení. Na místě byly trhovcům zabaveny falzifikáty různých značek, jejichž prodejem by vznikla škoda poškozeným společnostem přes 2 000 000 korun.

prap. Bc. Daniel Dvořák
30. 11. 2017

Odkazy do noveho okna

Potůčky

Potůčky 

Detailní náhled

Potůčky

Potůčky 

Detailní náhled

Potůčky

Potůčky 

Detailní náhled

Potůčky

Potůčky 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem