Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Přes bariery s policií

MLADOBOLESLAVSKO – Sportovně charitativní akci podpořily stovky účastníků. 

Sportovně charitativní akce s názvem „Přes bariéry s policií“ proběhla ve čtvrtek 14. června tohoto roku od 9:00 hodin ráno na atletickém stadionu v Mladé Boleslavi. Akci připravilo Krajské ředitelství policie Středočeského kraje ve spolupráci se Zdravotní pojišťovnou Ministerstva vnitra ČR, nadací Konto Bariery, Magistrátem města Mladá Boleslav, společností Škoda auto, Bondy centrem a spolkem Bezpečná společnost.

Stovky středoškoláků i zájemci z řad veřejnosti si vyzkoušeli pod vedením instruktorů Školního policejního střediska složit test fyzické způsobilosti potřebný pro přijetí k Policii ČR. Generální partner za účastníky zaplatil „startovné“, které se následně dostalo prostřednictvím nadace Konto Bariéry vybrané osobě, která pomoc potřebuje. Naší snahou bylo vybrat co nejvyšší finanční obnos pro hendikepovanou osmiletou Simonku z Mladé Boleslavi.

Návštěvníci sportovně charitativní akce mohli využít doprovodný program, během kterého byla k vidění například expozice policejního dronu, ukázka výstroje a policejní techniky, vozidla dopravní a pořádkové policie i technika poříčního oddělení. Na dalších stanovištích se prezentoval také hasičský záchranný sbor a pozornosti návštěvníků neunikla zajímavá ukázka vozidla Škoda Kodiaq v řezu.

Po vyhodnocení všech výsledků jsme kontaktovali tři nejlepší sportovce, kteří byli dnes 18. června 2018 oceněni v zasedací místnosti budovy Územního odboru policie Mladá Boleslav. Hodnotné dárky od společnosti Škoda auto, obchodního centra Bondy a Magistrátu města Mladá Boleslav jim předal vedoucí Územního odboru policie Mladá Boleslav plk. Mgr. Dušan Žďárský. Vítězové dále obdrželi vstupenky na muzikál Carmen od zpěvačky paní Lucie Bílé, která je zároveň patronkou nadace Konto Bariéry.

Všem sponzorům, partnerům i celému realizačnímu týmu děkujeme za pomoc, spolupráci a realizaci celé akce. V neposlední řadě děkujeme také všem návštěvníkům, kteří na akci dorazili a podpořili tak dobrou věc.

por. Bc. Lucie Nováková
tisková mluvčí
P ČR Mladá Boleslav
18. června 2018

vytisknout  e-mailem