Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Přes bariery s policií

MLADOBOLESLAVSKO – Sportovně charitativní akci podpořily stovky studentů. 

Sportovně charitativní akce s názvem „Přes bariéry s policií“ proběhla v úterý 23. dubna tohoto roku od 9:00 hodin ráno na atletickém stadionu v Mladé Boleslavi. Akci připravilo Krajské ředitelství policie Středočeského kraje ve spolupráci se Zdravotní pojišťovnou Ministerstva vnitra ČR, nadací Konto Bariery a spolkem bezpečná společnost. Dalšími partnery akce byli Magistrát města Mladá Boleslav, společnost Škoda auto, Bondy centrum a Hop aréna.

Stovky středoškoláků si vyzkoušely pod vedením instruktorů Školního policejního střediska složit test fyzické způsobilosti potřebný pro přijetí k Policii ČR. Generální partner za úspěšné studenty zaplatil „startovné“, které se následně dostalo prostřednictvím nadace Konto Bariéry vybrané osobě, která pomoc potřebuje. Naší snahou bylo vybrat co nejvyšší finanční obnos pro hendikepovaného osmadvacetiletého Jirku, který byl také  na stadionu s námi.

Návštěvníci sportovně charitativní akce mohli využít doprovodný program, během kterého byla k vidění například expozice policejního dronu, ukázka výstroje a policejní techniky a vozidla dopravní i pořádkové policie. Na dalším stanovišti byla k vidění zajímavá ukázka vozidla Škoda Kodiaq v řezu.

Po vyhodnocení všech výsledků jsme kontaktovali deset nejlepších studentů, kteří budou 30. dubna 2019 oceněni v zasedací místnosti budovy Územního odboru policie Mladá Boleslav. Hodnotné dárky od výše uvedených sponzorů předá vedoucí Územního odboru policie Mladá Boleslav plk. Mgr. Dušan Žďárský.

Všem sponzorům, partnerům i celému realizačnímu týmu děkujeme za pomoc a spolupráci při realizaci celé akce. V neposlední řadě děkujeme také všem mladoboleslavským středním školám, které svou účastí podpořily dobrou věc.

Více zde: https://www.prvniboleslavska.cz/mlada-boleslav-pres-bariery-s-policii-cr

por. Bc. Lucie Nováková
tisková mluvčí
P ČR Mladá Boleslav
26. dubna 2019

vytisknout  e-mailem