Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Karlovarský kraj název

Policie České republiky – KŘP Karlovarského kraje

Přepadl čerpací stanici s nožem v ruce

CHEBSKO – Nové informace k případu. 

Dne 21. června 2017 v brzkých ranních hodinách vstoupil maskovaný pachatel do prostoru benzínové čerpací stanice v Chebu Dřenicích. Poté co přišel k prodejnímu pultu s nožem v ruce, řekl obsluze, že se jedná o přepadení. Přepadený muž odmítl vydat jakoukoli hotovost, čehož se zřejmě pachatel zalekl a bez jakéhokoli lupu, z prostoru benzínové stanice odešel směrem k přehradě Jesenici.

V době přepadení nevznikla žádná újma na zdraví ani na majetku. Po pachateli bylo provedeno intenzivní pátrání policejními hlídkami z Chebska. Během několika hodin policisté v Chebu zjistili osobu odpovídající popisu pachatele. Poznali ho i přes skutečnost, že byl již převlečený do jiného oblečení. Policisté na místě podezřelého muže zajistili a následně se chebským kriminalistům k činu doznal.

Dnes v dopoledních hodinách si 25 letý muž vyslechl obvinění ze zvlášť závažného zločinu Loupeže. Kriminalisté také dnes podají podnět státnímu zástupci k vydání návrhu na jeho vzetí do vazby.

V případě prokázání viny hrozí obviněnému trest odnětí svobody na dvě léta až deset let.

Nové informace k případu: Dne 23. června 2017 podanému návrhu na vzetí obviněného do vazby nebylo Okresním soudem v Chebu vyhověno. Vyšetřování bude nadále probíhat na svobodě.

prap. Bc. Daniel Dvořák
mjr. Mgr. Kateřina Böhmová
23 .6. 2017

vytisknout  e-mailem