Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Královéhradecký  kraj název

Policie České republiky – KŘP Královéhradeckého kraje

Překážky v cestě

RYCHNOVSKO - Dopravní značka, plot i reklamní stojan. 

K víkendovým událostem vyjížděli dopravní policisté už v pátek odpoledne.

Sloupy zepředu i zezadu
Do centra Borohrádku vyjížděla hlídka v 17:00. Řidič osobního auta zn. Fiat Fiorino jedoucí po místní komunikaci s největší pravděpodobností přehlédl osobní auto zn. Volkswagen Touran, jedoucí po hlavní silnici. Po střetu obou aut byl touran odhozen vpravo mimo vozovku, kde levou přední částí narazil do informačního sloupu benzinové čerpací stanice a zadní částí do sloupu veřejného osvětlení. Řidič touranu skončil v péči lékařů. Škoda nehody byla vyčíslena na 102.000 korun.
Stopka překážela
V sobotu v 05:00 vyjižděli sloužící policisté ke sražené dopravní značce na křižovatce v Opočně. Doposud neznámý řidič narazil do sloupku, poškodil jeho patku a poté, co se značka přesunula do polohy ležmo z místa nehody ujel. Škoda, kterou majiteli způsobil, je v řádech stovek korun.
Příliš úzká vozovka
Na silnici 3. třídy mezi obcemi Opočno a Mokré se v sobotu ve 14:50 nevešel autobus zn. Karosa s přívěsem pro jízdní kola zn. Velorexport spolu s osobním autem zn. Mercedes-Benz. Řidička busu nejela zcela při pravém okraji silnice a v nepřehledné levotočivé zatáčce u železničního přejezdu se střetla s protijedoucím osobním autem. Škoda této dopravní nehody je odhadnuta na 121.000 korun.
Požil a pak neúspěšně couval
K poslední víkendové události vyjížděli policisté v neděli necelé dvě hodiny po půlnoci. Řidič osobního auta zn. Volkswagen Passat usedl za volant po předchozím požití alkoholu. Na místní komunikaci při otáčení a couvání nezvládl řízení a s autem narazil do oplocení rodinného domu, čímž způsobil majiteli škodu 3000 korun.. Policisté u třiatřicetiletého muže na místě provedenou dechovou zkouškou naměřili 0,69 promile alkoholu v dechu. Na místě mu zadrželi řidičský průkaz a další jízdu zakázali. Jeho přestupek bude řešit příslušný správní orgán.

por. Mgr. Alena Kacálková
18. června 2018

Odkazy do noveho okna

Rychnovsko

17.6. Pěčín 

Detailní náhled

Rychnovsko

16.6. Opočno 

Detailní náhled

Rychnovsko

15.6. Borohrádek 

Detailní náhled

Rychnovsko

16.6. Opočno - Mokré 

Detailní náhled

Rychnovsko

16.6. Opočno - Mokré 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem