Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Pardubický kraj - název

Policie České republiky – KŘP Pardubického kraje

Překážka na silnici zničila 6 kol

CHRUDIMSKO - Chrudimští nehodáři hledají řidiče, kterému při jízdě upadla kovová klanice, přes kterou později přejela 3 vozidla. K události došlo 26. listopadu 2021 v 06:45 na silnici I/34 mezi obcemi Hlinsko a Kladno zhruba 100m za odbočkou na obec Vojtěchov. Dva řidič nákladních vozidel a jednoho osobního nestihli na špatně viditelnou překážku v komunikaci zareagovat a došlo k poškození Šesti pneumatik i disků. Strůjce této komplikace možná dodnes ani neví, co neupevněním a ztrátou nákladu zapříčinil. 

Ford Transit Renault Master a Nissan QASHQAI, tato tři vozidla doplatila na to, že ve tmě jejich řidiči překážku v komunikaci neviděli. Na všech třech došlo k poškození pravých předních i zadních pneumatik včetně disků klanice, která zasahovala do jejich jízdního pruhu a byla špatně viditelná. Při dopravní nehodě nedošlo ke zranění osob. Alkohol byl na místě u poškozených řidičů vyloučen provedenou dechovou zkouškou. U neznámého řidiče  nákladní soupravy nebyl alkohol vyloučen pro jeho nepřítomnost.

Jak a na jaké firmě ztrátu součásti nákladového prostoru vysvětlil, to zatím nevíme, ale třeba nám to právě díky svědkům, kteří nám sdělí informace vedoucí k jeho nalezení, poví. Pokud víte, kdo se vrátil bez této části návěsu, nebo cokoliv jiného vypovídajícího o nehodě, volejte kolegům z chrudimského dopravního inspektorátu na číslo 974 572 250, nebo na 974 572 262. Využít můžete i tísňovou linku 158. Děkujeme.

por. Mgr. Eva Maturová
tisková mluvčí
7. prosince 2021

Odkazy do noveho okna

Fotografie k události

Fotografie k události 

Detailní náhled

Fotografie k události

Fotografie k události 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem