Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Přehrávač a kolo

CHOMUTOV - Muž kradl na ubytovně i na chodbě, Bez peněženky..... 

Přehrávač a kolo

Z krádeže a porušování domovní svobody obvinili chomutovští kriminalisté 22letého obyvatele okresního města. Minulý týden se měl dostat oknem do pokoje na ubytovně a poškozené sebrat DVD přehrávač v hodnotě 200 korun.  O několik hodin později pak měl ještě vniknout do nezajištěného domu v Selské ulici odkud zmizelol jízdní kolo. Jeho hodnotu majitel stanovil na 2500 korun. Následné vyšetřování prokázalo, že za majetkovou trestnou činnost byl již v minulosti odsouzen. Po nezbytných úkonech skončil v policejní cele a na státní zastupitelství byl podán podnět k návrhu na vzetí jmenovaného do vazby.

Bez peněženky

Na útvar policie v Chomutově se v neděli večer obrátil místní obyvatel a oznámil, že byl okraden. Kdosi využil jeho podnapilosti a odcizil mu peněženku, kterou si odložil vedle sebe na zídku u popelnice v místě svého bydliště. Kromě hotovosti přišel muž i o osobní doklady, škoda byla odhadnuta na necelých 5 tisíc korun. Skutek policisté vyšetřují jako krádež a neoprávněné opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku. 

Rozdával rány a ničil

Policisté ze Března zasahovali včera v odpoledních hodinách v obci Chbany. Muž ve věku 42 let tam měl nejdříve na místě veřejnosti přístupném napadnout poškozenou a pak rozbil rukou dvě okna. V ničení pokračoval, když poškodil okno u zadních dveří zavazadlového prostoru zaparkovaného vozidla majitelky. Oprava byla odhadnuta na 7 tisíc korun. Co bylo příčinou incidentu, vyšetřují policisté, skutek vyhodnotili jako výtržnictví a poškození cizí věci.

26.června  2018

nprap. Marie PIVKOVÁ

tisková mluvčí KŘP Ústeckého kraje

oddělení tisku a prevence Chomutov

tel. 974 433 207    

mob. 724 189 729      

e-mail: krpulk.kr.pis.cv@pcr.cv

vytisknout  e-mailem