Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství policie Lbk

Policie České republiky – KŘP Libereckého kraje

Přehlédl cyklistu, ten skončil v nemocnici

LIBERECKO - Ke střetu osobního vozidla s cyklistou na jízdním kole došlo v úterý 4. září 2018 v brzkých ranních hodinách u Chrastavy. 

V úterý 4. září 2018 kolem třetí hodiny ráno vyjížděli policisté k dopravní nehodě, která se stala na silnici III. třídy u Chrastavy.

Od Machnína jel řidič osobního vozidla Škoda Fabia, kde na křižovatce s nájezdem a sjezdem ze silnice I. třídy č. 35 začal odbočovat vlevo. Při odbočování pravděpodobně přehlédl ve směru od Chrastavy jedoucího cyklistu na jízdním kole a došlo ke střetu. Osobní vozidlo narazilo přední částí do přední části jízdního kola. Po střetu došlo k pádu cyklisty na vozovku. Cyklista utrpěl blíže nespecifikované zranění, se kterým jej převezlo na ošetření do Krajské nemocnice Liberec vozidlo Zdravotnické záchranné služby. Ještě před převozem do nemocnice provedli policisté u obou účastníků dopravní nehody orientační dechové zkoušky na alkohol, které byly v obou případech negativní. Při nehodě vznikla předběžná hmotná škoda ve výši 50 tisíc korun.

Okolnostmi nehody se i nadále zabývají liberečtí dopravní policisté.
 

5. 9. 2018
por. Bc. Vladimíra Šrýtrová
KŘP Libereckého kraje, tisková mluvčí

vytisknout  e-mailem