Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Plzeňský kraj název

Policie České republiky – KŘP Plzeňského kraje

Před lékárnou kdosi naboural do sloupu

KDYNĚ - Neznámý řidič osobního vozidla tovární značky Škoda Felicia čelně narazil do ocelového stojanu veřejného osvětlení a poté vozidlo odstavil na nedaleké parkoviště pro osobní vozidla. Z místa odešel neznámo kam. 

     Domažličtí dopravní policisté se obracejí na veřejnost a hledají svědky dopravní nehody, ke které došlo dne 21. června 2020 v 23:25 hodin ve Kdyni na náměstí před budovou lékarny. Neznámý řidič osobního vozidla tovární značky Škoda Felicia čelně narazil do ocelového stojanu veřejného osvětlení a poté vozidlo odstavil na nedaleké parkoviště pro osobní vozidla. Z místa odešel neznámo kam. Pří střetu došlo k poškození ocelového stojanu, plastového krytu lampy veřejného osvětlení a žulového obrubníku. Celková škoda byla vyčíslena na 15 tisíc korun. Řidič dopravní nehodu neoznámil na policii, ačkoliv tuto povinnost měl, neboť způsobil škodu třetí osobě.
     Svědci, kteří by mohli poskytnout informace k výše uvedené dopravní nehodě, se mohou přihlásit osobně na Dopravním inspektorátu v Domažlicích, nebo zatelefonovat na číslo 974 331 259, případně na bezplatnou tísňovou linku 158.

por. Mgr. Dagmar Brožová
9. července 2020

vytisknout  e-mailem